ΝΕΑ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ)

SALAMIS YACHTING CLUB

(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004 ΠΡΩΤΟΔ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ:2003

ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

www.nobs.gr

 

ΕΓΚΑΤ/ΣΕΙΣ: Κ. Καραμανλή (Ύψος Κυματοθραύστη) Λιμάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                                                                                        ΤΗΛ: 6945100607     2104644078

FAX: 2155000412                         

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σαλαμίνα   24-9-2021                    

ΠΡΟΣ: Εφημερίδες και Ιστότοπους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RADIAL ILCA 6 2021

 

To ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RADIAL ILCA 6 2021 που διεξάγεται στην Σαλαμίνα, με διοργανωτή Όμιλο τον ΝΟΒΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής (Αντιπεριφέρεια Νήσων) και τον Δήμο Σαλαμίνος (ΑΚΟΙΠΟΠ) και την βοήθεια του ΔΛΤΣ, από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου.

Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκεται η αυστηρή εφαρμογή των πρωτοκόλλων της ΓΓΑ για περιορισμό της διασποράς της πανδημίας covid 19. Εξ αιτίας των πρωτοκόλλων αυτών οι λοιπές εκδηλώσεις πλην των αθλητικών είναι περιορισμένες.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές με τα σκάφη και τα πανιά τους, στον χώρο του ΝΟΒΣ και σφραγίστηκαν τα πανιά. Συμμετέχουν 60 αθλητές 20 Ναυτικών Ομίλων, από πολλές πόλεις της Ελλάδος, την Αλεξανδρούπολη, την Πάρο την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Ελευσίνα , το Μάτι, την Ραφήνα, την Αρτέμιδα, την Χαλκίδα, τον Πειραιά, το Φάληρο, την Καλλιθέα, την Βούλα. Την Βουλιαγμένη, το Καλαμάκι και τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου Κύπρου.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε η διενέργεια των δικαιουμένων με βάσει τις ισχύουσες διατάξεις δωρεάν rapid test που παραχώρησε η Αντιπεριφέρεια Νήσων, από τον Ιατρό κ. Σπ. Ευσταθίου, στον οικίσκο του ΔΛΤΣ που έχει διαμορφωθεί σε Ιατρείο Αγώνων με την συνδρομή του Διαγνωστικού Κέντρου “LIAROS BIOMEDICAL” που είναι χορηγός και εκφράζουμε τις αμέριστες ευχαριστίες μας, ώστε κανείς από τους συμμετέχοντες να στερείται πιστοποιητικού είτε εμβολιασμού, είτε νόσησης, είτε rapid test. Εν συνεχεία βοηθούντος του ανέμου διενεργήθηκαν 4 ιστιοδρομίες.

Σήμερα ο στρατηγός Αίολος είχε άλλα σχέδια. Δεν απελευθέρωσε τους ασκούς του. Έτσι παρά την πολύωρη αναμονή των αθλητών στον θαλάσσιο στίβο, δεν διεξήχθησαν ιστιοδρομίες.

Για το επόμενο διήμερο προσδοκούμε σε πνοές του ανέμου ευνοϊκές για τα πανιά, ώστε να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ιστιοδρομίες.

Την Κυριακή το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους νικητές με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προηγούνται:

στους Άνδρες ο ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 4 βαθμούς

στην κατηγορία U21 ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Καλλιθέας με 9 βαθμούς

στην κατηγορία U19 ο ΚΕΦΑΛΩΝΙΤΗΣ ΙΑΣΩΝ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου με 6 βαθμούς

στην κατηγορία U17 ο ΚΥΦΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς

            Την προσπάθεια του ΝΟΒΣ στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser Radial ILCA 6 2021 στην Σαλαμίνα στήριξαν με χορηγίες οι Κοινοπραξίες Ε/Γ-Ο/Γ Σαλαμίνος και Ε/Γ – Ο/Γ Αγ. Νικόλαος Σαλαμίνος στις Διοικήσεις των οποίων εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Επικοινωνία
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
MAIL2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Νέα

Περιβάλλον

Social Media

 facebook twitter